Η ΕΤΑΙΡΙΑ  
  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΑΛΙΩΝ
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΑΛΟΝΙΩΝ
ΒΙΟΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ
ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΧΑΛΙΩΝ
 
  ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ ΣΕ
ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
 
  ΒΙΝΤΕΟ  
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ  
   
  Άδεια λειτουργίας
Πιστοποιητικό
 
   
  KATSAS 2011-15
All rights reserved
 
 
   
  ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΧΑΛΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

Δύναμή μας η φροντίδα!

Δεν θα αφήνατε ποτέ τα ρούχα σας άπλυτα για χρόνια, τότε γιατί το σαλόνι σας;

Το σαλόνι το ζούμε και το χρησιμοποιούμε καθημερινά, γι’ αυτό και το λερώνουμε από σκόνη, ιδρώτα και λιπαρούς λεκέδες. Ακόμη και τα υπολείμματα από κοινά καθαριστικά καταστρέφουν το σαλόνι όταν δεν απομακρυνθούν σωστά. Οι λεκέδες στο σαλόνι μας είναι εστία μικροβίων ακόμη κι αν δεν φαίνονται.

Επιχείρηση Καθαριότητα στην πιο απλή και καθαρή διαδικασία της:
• Το εξειδικευμένο συνεργείο με τους τεχνικούς έρχεται στο σπίτι σας.
• Γίνεται έλεγχος των λεκέδων και του υφάσματος.
• Με ζεστό νερό και ειδικά απαλά και υγιεινά απορρυπαντικά για υφάσματα περιποιούμαστε το σαλόνι σας και καθαρίζουμε τυχόν λεκέδες.
• Παράλληλα με το πλύσιμο επιτυγχάνεται και άριστο ξέβγαλμα που απομακρύνει σκόνη, λεκέδες, μυρωδιές και κατάλοιπα απορρυπαντικών.

Δύναμή μας η ενημέρωση!

Για να έχουμε ένα σαλόνι πάντα καθαρό και περιποιημένο ιδανικό θα ήταν να το πλένουμε κάθε 1 με 2 χρόνια ανάλογα με τη χρήση του.
Σε περίπτωση που πέσει κάτι στον καναπέ μας και λερωθεί πρέπει να ακολουθήσουμε μια μέθοδο επιτόπου καθαρισμού με νερό και ένα απαλό απορρυπαντικό ρούχων. Μην προτιμάτε «ειδικά» καθαριστικά τέτοιου τύπου που υπάρχουν στο εμπόριο γιατί περιέχουν χημικά, δεν ξεβγάζονται εύκολα και το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι μια εστία απορρόφησης σκόνης, βρωμιάς και λιπαρότητας στο σαλόνι σας.

Εμπιστευθείτε την έμπειρη ομάδα της Κατσάς για τον καθαρισμό των σαλονιών σας και ζήστε όλες τις στιγμές της καθημερινότητας σας στο πεντακάθαρο σαλόνι σας με χρώματα που λάμπουν και με την μοναδική αίσθηση της υγιεινής φρεσκάδας!