Η ΕΤΑΙΡΙΑ  
  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΑΛΙΩΝ
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΑΛΟΝΙΩΝ
ΒΙΟΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΟΥΒΕΡΤΩΝ, ΠΑΠΛΩΜΑΤΩΝ
ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΧΑΛΙΩΝ
 
  ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ ΣΕ
ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
 
  ΒΙΝΤΕΟ  
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ  
   
  Άδεια λειτουργίας
Πιστοποιητικό
 
   
 

 
     
  KATSAS 2011-15
All rights reserved
 
 
   
  ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΧΑΛΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

Δύναμή μας η καινοτομία μας!

Το στρώμα που κοιμόμαστε απαγορεύεται να πλένεται, κι όμως ερχόμαστε καθημερινά σε άμεση επαφή μαζί του. Όσο καλής ποιότητας και να είναι ένα στρώμα δεν μπορεί να διατηρήσει την υγιεινή του. Όλα τα στρώματα περιέχουν συσσωρευμένα ακκάρεα, δερματικές φολίδες, σκόνη, ιδρώτα και κατά ένα μεγάλο ποσοστό μούχλα.

Ακκάρεα: Οργανισμός που δεν είναι ορατός με γυμνό μάτι. Το μέγεθος του είναι περίπου 0,5 MM. Φανταστείτε ότι 300 -400 ακκάρεα χωράνε στην κορυφή μιας οδοντογλυφίδας. Ιδανικές συνθήκες διαβίωσης τους είναι θερμοκρασία 20-30 ⁰C, υγρασία γύρω στο 70% και γι’ αυτό δείχνουν προτίμηση στα στρώματα μας. Η διάρκεια ζωής τους είναι 60 -150 μέρες, διάστημα στο οποίο τα θηλυκά γεννούν 300 αυγά. Αποτελέσματα ερευνών ενημερώνουν πως σε ένα διπλό στρώμα ζουν 2.000.000 ακκάρεα που παράγουν ανάλογη ποσότητα γουανίνης και λοιπών αλλεργιογονων. Κύρια πηγή τροφής είναι τα νεκρά κύτταρα του σώματος μας (δερματικές φολίδες)
Δερματικές φολίδες: Κατά τη διάρκεια της νύχτας χάνουμε περίπου 1,5 γρ. νεκρά κύτταρα και 0,5 λ ιδρώτα που παραμένουν και συσσωρεύονται στο στρώμα

Σκόνη: Είναι μείγμα οργανικών σωματιδίων. Μπορεί να βρεθούν έως και 200 γρ. σκόνης σε ένα μονό στρώμα.

Η πιο στενή και προσωπική μας σχέση, έκρυβε λοιπόν ανθυγιεινές εκπλήξεις μέχρι χθες. Με την μοναδική και καινοτόμα μέθοδο που χρησιμοποιούμε η οποία είναι εγκεκριμένη από την Ε.Ε. , η ανησυχία ανήκει στο παρελθόν.
Μετά από έρευνες που έγιναν σε Γερμανία, Αυστρία και Τσεχία γύρω από την υγιεινή των στρωμάτων, οι ερευνητές, (ιατροί και αλλεργιολόγοι) κατέληξαν σε έναν μοναδικό εγκεκριμένο τρόπο βιοκαθαρισμού τον οποίο εφαρμόζει σε αποκλειστικότητα στην Θεσσαλονίκη η Κατσάς!

Επιχείρηση Καθαριότητα στην πιο απλή και καθαρή διαδικασία της:
• Σύστημα βιοκαθαρισμού που απορροφά σκόνη, ακκάρεα, βακτήρια, σε βάθος 30 CM με παράλληλη απολύμανση του στρώματος με υπεριώδη ακτινοβολία UV-C που σκοτώνει τα βακτήρια και εμποδίζει την επέκταση μολύνσεων.
• Ψεκασμό με ειδικό σπρέι για καθαρισμό και απολύμανση στρωμάτων που ελαττώνει τις αλλεργίες, δρα αντιβακτηριδιακά, απομακρύνοντας τις ανεπιθύμητες οσμές και είναι απόλυτα υγιεινό.
• Ο βιοκαθαρισμός διαρκεί 20 λεπτά και γίνεται από το εξειδικευμένο συνεργείο μας
• Το υγιεινά καθαρό στρώμα σας μπορεί πλέον να χρησιμοποιηθεί ξανά σε μια ώρα με απόλυτη ασφάλεια!

Η εμπειρία μας σας χαρίζει πλέον τον πιο υγιεινό ύπνο της ζωή σας! Χαρείτε πλέον άφοβα το πιο προσωπικό κομμάτι του σπιτιού σας και μοιραστείτε με ασφάλεια τις πιο χαρούμενες στιγμές σας!