Η ΕΤΑΙΡΙΑ  
  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΑΛΙΩΝ
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΑΛΟΝΙΩΝ
ΒΙΟΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ
ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΧΑΛΙΩΝ
 
  ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ ΣΕ
ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
 
  ΒΙΝΤΕΟ  
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ  
   
  Άδεια λειτουργίας
Πιστοποιητικό
 
   
 

 
     
  KATSAS 2011-15
All rights reserved
 
 
   
  ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΧΑΛΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

Δύναμή μας η γνώση μας!

Στόχος μας το πάντα άψογο αποτέλεσμα υγιεινής καθαριότητας σε βάθος!

Επιχείρηση Καθαριότητα στην πιο απλή και καθαρή διαδικασία της:
• Η Υπεύθυνη Εξυπηρέτησης Πελατών βρίσκεται πάντα στη διάθεση σας για να κλείσετε το ραντεβού σας.
• Τα φορτηγά της Κατσάς που οργώνουν όλη την πόλη φτάνουν στο σπίτι σας μέσα στο διάστημα που έχει οριστεί.
• Οι έμπειροι τεχνικοί χαλιών μας παραλαμβάνουν τα χαλιά σας.
• Το κάθε χαλί κωδικοποιείται ξεχωριστά.
• Το πλύσιμο γίνεται με τρόπο ώστε το χαλί δεν ταλαιπωρείται και η διαδικασία τελειώνει μέσα σε πολύ λίγα λεπτά. Τα απορρυπαντικά μας είναι εγκεκριμένα και ειδικά για μάλλινα και βαμβακερά, ώστε να περιποιούνται και να καθαρίζουν υγιεινά και σε βάθος τα χαλιά σας. Το σύγχρονο πλυντήριο μετρά, πλένει, βουρτσίζει, ξεπλένει, ξεχνουδιάζει και περιποιείται τα χαλιά αφήνοντας τα καθαρά και αψεγάδιαστα.
• Το στύψιμο γίνεται με εξελιγμένα μηχανήματα που απομακρύνουν τα περιττά νερά
• Τα χαλιά απλώνονται στον ήλιο για την απαραίτητη απολύμανση τους και κατόπιν στις ειδικές κρεμάστρες μέσα στο κατάλληλα διαμορφωμένο περιβάλλον. Το προσωπικό μας ολοκληρώνει τη διαδικασία πλυσίματος πραγματοποιώντας τον τεχνικό έλεγχο.
• Tο κάθε χαλί περνάει στο στάδιο Ποιοτικού Έλεγχου και Συσκευασίας. Το χαλί ελέγχεται για τελευταία φορά και αν κριθεί θετικό, συσκευάζεται και αποθηκεύεται. Οι χώροι αποθήκευσης μας αποτελούν το πλέον ασφαλές και κατάλληλο περιβάλλον για τη φύλαξη των αγαπημένων χαλιών σας. Τα χαλιά σας φυλάσσονται με τάξη και ασφάλεια για να τα χαρείτε υγιεινά καθαρά στο σπίτι σας μέχρι την ήμερα που θα μας τηλεφωνήσετε για το ραντεβού της παράδοσης
• Τα χαλιά σας ασφαλίζονται για κλοπή ή πυρκαγιά μέχρι και τις 20 Δεκεμβρίου κάθε έτους

Δύναμή μας η εξειδίκευσή μας!

Πάντα, ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό τα μηχανήματα που χρησιμοποιούμε για το πλύσιμο των χαλιών σας, πετυχαίνουν τον άριστο καθαρισμό σε βάθος, ιδανικό ξέβγαλμα, διώχνοντας εντελώς χώματα, σκόνη και υπολείμματα σαπουνιού τόσο από την επιφάνεια όσο και από τους κόμπους των χαλιών.

Ενώ ανταγωνισμός χρησιμοποιεί ακόμα περιστροφικές βούρτσες οι οποίες ουσιαστικά πατικώνουν το πέλος, το ανακατεύουν και οδηγούν τη βρωμιά προς τα κάτω, στο βάθος των κόμπων εμείς είμαστε οι μοναδικοί που χρησιμοποιούμε κυλινδρικές βούρτσες στο πλύσιμο, οι οποίες ανασηκώνουν μία μία τις τρίχες του πέλους του κάθε χαλιού βουρτσίζοντας το εξονυχιστικά από κάθε πλευρά.

Απομακρύνοντας όλη τη βρωμιά και τα επικίνδυνα ακκάρεα και έχοντας πετύχει το ιδανικό ξέβγαλμα το οποίο είναι και το σημαντικότερο κομμάτι του καθαρισμού, μπορούμε άφοβα να εκμεταλλευτούμε τη δύναμη του ήλιου και τις ευεργετικές του ιδιότητες. Όταν το χαλί μείνει στον ήλιο ζωντανεύουν τα χρώματα του και η θετική του ακτινοβολία λειτουργεί αντιβακτηριδιακά, εξοντώνοντας όλα τα μικρόβια, τα βακτήρια επιβραδύνοντας έτσι την επανεμφάνιση τους.

Ο ήλιος είναι λοιπόν ένα ακατανίκητο όπλο υπέρ της υγείας που όμως λειτουργεί ανασταλτικά εάν δεν επιτευχθεί προηγουμένως η τέλεια καθαριότητα.

Γι’ αυτό πολλούς θα ακούσετε να λένε ότι τα χαλιά δεν πρέπει να βγαίνουν στον ήλιο γιατί τα κιτρινίζει και τα σκληραίνει και προτιμούν να τα στεγνώνουν σε σκιερά μέρη. Λάθος, κιτρινίζουν γιατί πολύ απλά δεν έχουν καθαριστεί σωστά και σε βάθος, ώστε τα χώματα και η βρωμιά που έχει απομείνει να βγαίνει ως κιτρινίλα, ενώ σκληραίνει το πέλος τους αφού δεν έχει ξεβγαλθεί σωστά και έχει ακόμη υπολείμματα σαπουνιών.

Δύναμή μας η εμπειρία μας!

Τίναγμα. Μύθος! Πολλές επιχειρήσεις σας προτείνουν τα επονομαζόμενα «τυναχτήρια», μηχανήματα δηλαδή που με παλμούς που ταράζουν το χαλί, τινάζοντας το, δήθεν απομακρύνουν τα χώματα και τη σκόνη από το βάθος των κόμπων. Ουσιαστικά, δεν καταφέρνουν απολύτως τίποτα γιατί τινάζοντας το, χαλαρώνουν τους κόμπους του χαλιού με αποτέλεσμα να το μαλακώνουν σε πολύ συντομότερο χρόνο και κατ’ επέκταση το χαλί να ξεχειλώνει. Στην πραγματικότητα ανοίγουν την ύφανση ώστε να αποθηκεύεται ακόμη περισσότερη σκόνη και χώμα στους κόμπους του χαλιού σας. Είμαστε οι μόνοι που λέμε ΟΧΙ στο τίναγμα, γιατί τελικά περισσότερο αλλοιώνει τα χαλιά σας παρά τα ωφελεί. Επιτυγχάνουμε για εσάς το άψογο αποτέλεσμα απομάκρυνσης της σκόνης ταυτόχρονα με το πλύσιμο!

Στεγνό καθάρισμα χαλιών. Μύθος! Όλα τα χαλιά, μηχανής, χειροποίητα ανατολής, μοντέρνα hand tufted, πλένονται κανονικά, αρκεί να γνωρίζουν οι τεχνικοί τα μυστικά τους. Κι εμείς, τα γνωρίζουμε παρά πολύ καλά. Μην ακούτε λοιπόν για στεγνό καθάρισμα γιατί το χαλί σας θα είναι φαινομενικά και όχι πραγματικά καθαρό.

Τα καινούρια χαλιά είναι καθαρά .Μύθος! Επιβάλλεται το σωστό και υγιεινό πλύσιμο στα καινούρια σας χαλιά πριν χρησιμοποιηθούν. Μικροοργανισμοί και μικρόβια που μεταφέρονται είτε από τη χώρα προέλευσης είτε από άλλους εξωγενείς παράγοντες πρέπει να καταπολεμούνται ώστε να απολαμβάνετε άνετα τη ζεστασιά του νέου σας χαλιού.

Επιλέξτε λοιπόν, την Κατσάς για το πλύσιμο των χαλιών σας και απολαύστε εσείς και τα παιδιά σας στιγμές χαλάρωσης και χαράς στο πιο ζεστό κομμάτι του σπιτιού σας!